Designed and constructed by AkPraxis in 2011. More photos here http://goo.gl/aJTz18

On the main floor of this ‪#‎residence‬, there is a bright open space that includes the ‪#‎livingroom‬, the ‪#‎kitchen‬ and the ‪#‎dining_room‬ and is connected with both the front yard and pool, through large glazing, and the upper floor level, through the two storey void over the dining area. The‪#‎bedrooms‬ and ‪#‎sanitary‬ facilities are developed on the upper floor lever. We took advantage of the favorable south facing view, filtering the natural light and bringing it to the interior by making use of ‪#‎slats‬ and semi-open spaces.


‪#‎Κατοικία‬ στη Νέα Κηφισιά. To 2011, η ‪#‎ΑkPraxis‬ ανέλαβε εξ’ολοκλήρου την ‪#‎Μελέτη‬ και την ‪#‎κατασκευή‬ της.Σας αρέσει; Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ http://goo.gl/aJTz18

Στο ισόγειο της κατοικίας αναπτύσσεται ένας φωτεινός ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει το ‪#‎καθιστικό‬, την ‪#‎κουζίνα‬ και την ‪#‎τραπεζαρία‬ και επικοινωνεί τόσο με την αυλή και τον χώρο της ‪#‎πισίνας‬ μέσω μεγάλων υαλοστασίων αλλά και με τους χώρους του ορόφου μέσω ενός διώροφου κενού πάνω από την τραπεζαρία. Στον όροφο αναπτύσσονται τα υπνοδωμάτια και οι απαραίτητοι χώροι υγιεινής. Εκμεταλλευτήκαμε τον ευνοϊκό νότιο προσανατολισμό, φιλτράραμε το φυσικό φως και το φέραμε στο εσωτερικό κάνοντας χρήση περσίδων αλλά και ημιυπαίθριων χώρων.